Te gast bij het NOVO3 middagprogramma NOVO3 LIVE, bij Marcel van den Heuvel.

Simone Verbeek-Hulsbosch is een erkend hardlooptrainer en eigenaar van Hartlopenwerkt!, ervaringsdeskundige en een optimist. Zij was te gast bij het NOVO3 middagprgramma NOVO3 LIVE, bij Marcel van den Heuvel. Tijdens de corona crisis ervaart ze bij de deelnemers wat lopen nu kan betekenen; een uitlaatklep, om even niet gek te worden.

“We lopen ook alleen maar als de deelnemer echt fit is, dus zelf geen klachten heeft noch in het gezin. Het gaat nu ontzettend hard. Gisteren twee aanmeldingen en vandaag weer een. We geven daarom nu met zes, zeven mensen training. We kunnen de vraag gelukkig aan en merken dat meer particulieren vragen naar de mogelijkheden. Niet meer alleen vanuit bedrijven die zeggen “onze medewerker staat op omvallen, er gaat iets niet goed, wat kun je doen?”, maar ook van de mensen thuis, die zeggen: “ik ben nu thuis, de kinderen zijn thuis, ik word er knettergek van”. Dan is lopen wel een uitlaatklep.

“Zo kreeg ik ook een aanmelding van een mevrouw die het ook iemand anders aanbood, die het zelf niet kan betalen, maar het hard nodig heeft. Dat vond ik zo mooi! Dit is ook wat deze corona crises doet, mensen worden bewuster wat belangrijker is en hoe je een ander kan helpen. Dat vind ik hartverwarmend!”

“Maar voor iedereen geldt: ga iets doen waar je gelukkig van wordt, waar je energie van krijgt en waar je even een uitlaatklep kan vinden, om niet gek te worden”.

Beluister hier het interview met Simone Verbeek-Hulsbosch in NOVO3 LIVE met Marcel van den Heuvel.

Reactie verzenden

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *