Hartlopenwerkt!

Ons Team

Ons Team - Hartlopenwerkt!

Niet alleen!

Uiteraard kan ik al die mooie trajecten niet helemaal alleen verzorgen. Om de kwaliteit te kunnen blijven garanderen werk ik met een aantal fantastische trainers samen.

Allemaal toppers die zowel groeps als individuele trajecten verzorgen.

Hieronder zie je in welke regio zij werken en welke vormen van trainen zij aanbieden.

Simone Verbeek-Hulsbosch

Simone Verbeek -Hulsbosch

Respect voor mens, dier en de natuur

Ik heb het geluk gehad te ervaren wat hardlopen voor je kan betekenen. Van zware  roker en altijd moe naar marathonloper vraagt wel iets van je. Vanaf de eerste meter die ik hard liep was ik constant in strijd met mezelf maar heb ik de beren op de weg uiteindelijk verslagen en ben een ontwikkeling in gegaan die ik iedereen gun.

Mijn doel is zoveel mogelijk mensen laten ervaren hoe sterk ze echt zijn! Mensen weer trots laten zijn op zichzelf, positief naar zichzelf laten kijken en een stukje bij te dragen aan een gelukkiger en gezonder leven. Dat is wat ik te bieden heb, hier ben ik goed in!

Mijn trainingen bestaan uit hardlopen en/of sportief wandelen in een ruim gebied tussen Den Bosch-Nijmegen-Valkenswaard-Eindhoven-Helmond-Weert-Tilburg-Breda-Zaltbommel-Oss….

Respect voor mens, dier en de natuur

Respect en aandacht voor ieder mens, dier en de natuur is de basis voor alles wat ik doe in mijn leven. Omdat ik het heel erg belangrijk vind te kunnen blijven genieten van (hardlopen in) de natuur en dat dit ook mogelijk blijft voor de generaties na ons ben ik veganistisch gaan leven.

Op de trainingen heeft het geen effect maar kom ik op gesprek, neem ik zelf plantaardige koffiemelk mee voor in mijn koffie!

Marleen Frunt-van den Akker

Marleen Frunt-van den Akker

Door weer en wind naar buiten

Ik ben Marleen Frunt-van den Akker en mijn hele leven al actief sporter. Ik ben erg geïnteresseerd in de psyche van de mens en vooral in het effect dat duursporten, en specifiek hardlopen heeft op ons welzijn.

Ik werk als trainer/coach, ben gecertificeerd Running therapeut en heb een KNAU-licentie (Zelfstandig looptrainer). Ik geef Personal Training en werk veel met hardloop- en wandelgroepen.

Zelf beleef ik enorm veel plezier aan het hardlopen: door weer en wind naar buiten om altijd met een voldaan gevoel weer thuis te komen.

Ik heb veel ervaring in het trainen van lopers die somberheid ervaren, burn out zijn, rouwen of in een behandeltraject voor kanker zitten. Iedere loper ervaart en beleeft het proces waarin hij/zij zit op een unieke manier maar er is één gemeenschappelijke deler: bewegen helpt! Als trainer ondersteun ik je daarbij, ik neem je mee en laat je niet los. Samen lopen we elke meter en ik maak voor iedereen een passend programma.

Mijn maatwerktrajecten bied ik aan in het gebied tussen Nijmegen en Den Bosch.

Naast hardloper ben ik ook voorzitter van een filmhuis, speel trombone in een orkest en ga ik meerdere keren per jaar naar Zuid-Afrika om training te geven in een Township in Plettenberg Bay.

*Marleen is één van de trainers die ondersteuning biedt tijdens of na kanker!

Femke Faasse

Femke Faasse

Bewegen in de buitenlucht

Hallo, ik ben Femke Faasse. Sinds vele jaren loop ik hard. De ene keer wat sneller dan de andere keer. Als het even kan, ontwijk ik het asfalt.  Lopen door de bossen, over heide en heuveltjes op en af, daar word ik gelukkig van.  Graag neem ik mijn klanten mee de natuur in om dit vrije gevoel, al (hard)lopend te laten ervaren.

Ik bied trajecten aan in de vorm van Runningtherapie, Mindful hardlopen, wandel coaching en Barefoot Running in de regio Nijmegen. Steeds is de insteek “door in beweging te komen, je mentaal sterker voelen. De sessies kenmerken zich door bewegen in de frisse buitenlucht, focus op ademhaling en ontspannen door inspanning. De precieze invulling is maatwerk en doen we samen.

*Femke is één van de trainers die ook ondersteuning biedt tijdens of na kanker!

Femke Faasse

Thieu van der Lee

Altijd in ontwikkeling

Jong, enthousiast, sportief en vol levensenergie! Dit zijn de kernwoorden die op mij van toepassing zijn. Mijn naam is Thieu. Geboren en getogen in Nistelrode. Ik sport met mensen die, om verschillende redenen uit balans zijn geraakt.

Mijn basis ligt in de bossen waar ik een combinatie aanbied van;

  • Wandelen
  • Hardlopen
  • Bootcampen
  • Mountainbiken
  • Wielrennen

Tijdens de intake bepalen we wat de wensen en vragen zijn en koppelen daar een haalbaar doel aan. Plezier en vertrouwen staan hierbij altijd voorop!

Naast mijn werk ben ik altijd in ontwikkeling. Ik volg een opleiding tot vitaliteitscoach en binnenkort start ik een opleiding tot ademcoach. Een combinatie van al deze factoren kan het groeiproces enorm vergroten.

Ik woon in de Maashorst tegen de bossen aan. Veel grond met een mooie moestuin en een aantal kippen. Ik heb een passie voor natuur en zelfvoorzienend leven. Omdat mijn focus ligt op een natuurlijke, gezonde lifestyle vindt ik het ook belangrijk om dit te leven.

Ik ben reislustig, maar ook een echt sportmens; klimsport, mountainbiken, hardlopen en nog veel meer. Daarnaast besteed ik mijn vrije tijd aan schaken, puzzelen, lezen en uiteraard lekker tijd doorbrengen met mijn vriendinnetje.

 Mijn werkgebied is in de driehoek Eindhoven – Nijmegen – Den Bosch.

Brenda Bijl

Brenda de Bijl

Op een persoonlijke manier naar de gewenste doelen

Ik ben Brenda de Bijl en ‘ik help mensen om weer in staat te zijn om in verbinding te komen met je lichaam en een positievere mindset’

‘Vaardigheden ontwikkelen zich als een spier, hoe meer je ze gebruik hoe sterker ze worden’

Mijn doel is om mensen weer in verbinding te laten komen met zichzelf. Om weer gelukkiger te zijn met hun lichaam. Om ze te laten ervaren hoe het is om weer trots op jezelf te kunnen zijn. Ik coach mensen naar een gezonder leven en mag een inspirator zijn.

Door Hardloop, Sportief wandeltrainingen en personal bootcamp in te zetten werk ik op individuele wijze en op een zeer persoonlijke manier naar gewenste doelen.

Kennis / Ervaring
Met mijn opleiding tot voedingscoach en bootcamptrainer in 2017 heb ik inmiddels de nodige ervaring opgedaan in het individueel coachen.  Ik zie lekkere maar gezondere voeding en voldoende beweging als waardevol om goed voor jezelf te zorgen en dit in te zetten voor meer energie en kwaliteit van leven.

Natuur
De natuur staat centraal in mijn leven. Ik ben graag buiten en ben dol op de natuur en dieren. Het buiten zijn, buiten sporten of coachen staat dan ook voorop in mijn begeleiding. Ik ben van mening dat je niet zonder de natuur kunt als mens. Bewegen in de natuur heeft zoveel mooie voordelen om in te zetten tijdens de trainingssessies.

 ‘Denken en Voelen gebeurt altijd in, met en door het lichaam’

Ik ben werkzaam in Noord-Brabant in de regio’s: Den-Bosch, Vught, Haaren, Tilburg, Waalwijk, Meijerijstad en Boxtel