Hartlopenwerkt!

Ons Team

Ons Team - Hartlopenwerkt!

Niet alleen!

Uiteraard kan ik al die mooie trajecten niet helemaal alleen verzorgen. Om de kwaliteit te kunnen blijven garanderen werk ik met een aantal fantastische trainers samen.

Allemaal toppers die zowel groeps als individuele trajecten verzorgen.

Hieronder zie je in welke regio zij werken en welke vormen van trainen zij aanbieden.

Simone Verbeek-Hulsbosch

Simone Verbeek

Respect voor mens, dier en de natuur

Ik heb het geluk gehad te ervaren wat hardlopen voor je kan betekenen. Van zware  roker en altijd moe naar marathonloper vraagt wel iets van je. Vanaf de eerste meter die ik hard liep was ik constant in strijd met mezelf maar heb ik de beren op de weg uiteindelijk verslagen en ben een ontwikkeling in gegaan die ik iedereen gun.

Mijn doel is zoveel mogelijk mensen laten ervaren hoe sterk ze echt zijn! Mensen weer trots laten zijn op zichzelf, positief naar zichzelf laten kijken en een stukje bij te dragen aan een gelukkiger en gezonder leven. Dat is wat ik te bieden heb, hier ben ik goed in!

Mijn trainingen bestaan uit hardlopen en/of sportief wandelen in een ruim gebied tussen Den Bosch-Nijmegen-Valkenswaard-Eindhoven-Helmond-Weert-Tilburg-Breda-Zaltbommel-Oss….

Respect voor mens, dier en de natuur

Respect en aandacht voor ieder mens, dier en de natuur is de basis voor alles wat ik doe in mijn leven. Omdat ik het heel erg belangrijk vind te kunnen blijven genieten van (hardlopen in) de natuur en dat dit ook mogelijk blijft voor de generaties na ons ben ik veganistisch gaan leven.

Op de trainingen heeft het geen effect maar kom ik op gesprek, neem ik zelf plantaardige koffiemelk mee voor in mijn koffie!

Marleen Frunt-van den Akker

Marleen Frunt-van den Akker

Door weer en wind naar buiten

Ik ben Marleen Frunt-van den Akker en mijn hele leven al actief sporter. Ik ben erg geïnteresseerd in de psyche van de mens en vooral in het effect dat duursporten, en specifiek hardlopen heeft op ons welzijn.

Ik werk als trainer/coach, ben gecertificeerd Running therapeut en heb een KNAU-licentie (Zelfstandig looptrainer). Ik geef Personal Training en werk veel met hardloop- en wandelgroepen.

Zelf beleef ik enorm veel plezier aan het hardlopen: door weer en wind naar buiten om altijd met een voldaan gevoel weer thuis te komen.

Ik heb veel ervaring in het trainen van lopers die somberheid ervaren, burn out zijn, rouwen of in een behandeltraject voor kanker zitten. Iedere loper ervaart en beleeft het proces waarin hij/zij zit op een unieke manier maar er is één gemeenschappelijke deler: bewegen helpt! Als trainer ondersteun ik je daarbij, ik neem je mee en laat je niet los. Samen lopen we elke meter en ik maak voor iedereen een passend programma.

Mijn maatwerktrajecten bied ik aan in het gebied tussen Nijmegen en Den Bosch.

Naast hardloper ben ik ook voorzitter van een filmhuis, speel trombone in een orkest en ga ik meerdere keren per jaar naar Zuid-Afrika om training te geven in een Township in Plettenberg Bay.

*Marleen is één van de trainers die ondersteuning biedt tijdens of na kanker!

Femke Faasse

Thieu van der Lee

Altijd in ontwikkeling

Jong, enthousiast, sportief en vol levensenergie! Dit zijn de kernwoorden die op mij van toepassing zijn. Mijn naam is Thieu. Geboren en getogen in Nistelrode. Ik sport met mensen die, om verschillende redenen uit balans zijn geraakt.

Mijn basis ligt in de bossen waar ik een combinatie aanbied van;

  • Wandelen
  • Hardlopen
  • Bootcampen
  • Mountainbiken
  • Wielrennen

Tijdens de intake bepalen we wat de wensen en vragen zijn en koppelen daar een haalbaar doel aan. Plezier en vertrouwen staan hierbij altijd voorop!

Naast mijn werk ben ik altijd in ontwikkeling. Ik volg een opleiding tot vitaliteitscoach en binnenkort start ik een opleiding tot ademcoach. Een combinatie van al deze factoren kan het groeiproces enorm vergroten.

Ik woon in de Maashorst tegen de bossen aan. Veel grond met een mooie moestuin en een aantal kippen. Ik heb een passie voor natuur en zelfvoorzienend leven. Omdat mijn focus ligt op een natuurlijke, gezonde lifestyle vindt ik het ook belangrijk om dit te leven.

Ik ben reislustig, maar ook een echt sportmens; klimsport, mountainbiken, hardlopen en nog veel meer. Daarnaast besteed ik mijn vrije tijd aan schaken, puzzelen, lezen en uiteraard lekker tijd doorbrengen met mijn vriendinnetje.

 Mijn werkgebied is in de driehoek Eindhoven – Nijmegen – Den Bosch.

Brenda Bijl

Brenda de Bijl

Op een persoonlijke manier naar de gewenste doelen

Ik ben Brenda de Bijl en ‘ik help mensen om weer in staat te zijn om in verbinding te komen met je lichaam en een positievere mindset’

‘Vaardigheden ontwikkelen zich als een spier, hoe meer je ze gebruik hoe sterker ze worden’

Mijn doel is om mensen weer in verbinding te laten komen met zichzelf. Om weer gelukkiger te zijn met hun lichaam. Om ze te laten ervaren hoe het is om weer trots op jezelf te kunnen zijn. Ik coach mensen naar een gezonder leven en mag een inspirator zijn.

Door Hardloop, Sportief wandeltrainingen en personal bootcamp in te zetten werk ik op individuele wijze en op een zeer persoonlijke manier naar gewenste doelen.

Kennis / Ervaring
Met mijn opleiding tot voedingscoach en bootcamptrainer in 2017 heb ik inmiddels de nodige ervaring opgedaan in het individueel coachen.  Ik zie lekkere maar gezondere voeding en voldoende beweging als waardevol om goed voor jezelf te zorgen en dit in te zetten voor meer energie en kwaliteit van leven.

Natuur
De natuur staat centraal in mijn leven. Ik ben graag buiten en ben dol op de natuur en dieren. Het buiten zijn, buiten sporten of coachen staat dan ook voorop in mijn begeleiding. Ik ben van mening dat je niet zonder de natuur kunt als mens. Bewegen in de natuur heeft zoveel mooie voordelen om in te zetten tijdens de trainingssessies.

 ‘Denken en Voelen gebeurt altijd in, met en door het lichaam’

Ik ben werkzaam in Noord-Brabant in de regio’s: Den-Bosch, Vught, Haaren, Tilburg, Waalwijk, Meierijstad en Boxtel

Astrid Beumer-Kortbeek

Astrid Beumer-Kortbeek

Een echt buitenmens

Tot 2 jaar geleden heb ik, vanaf mijn 16e atletiektraining gegeven aan de jeugd. Nu geef ik ook nog training op invalbasis. In de buitensport heb ik vooral les gegeven in klimmen, kanoën, mountainbiken, speleologie, oriëntatie tochten, skiën en van alles en nog wat.

Ik ben echt een buitenmens. Een sportschool trekt mij totaal niet. Ik sport en beweeg graag maar met wat voor handen is, boom, boomstam, hekje. Ik wandel graag en fiets graag.

Verder een hardloper die vooral de minutenloopjes leuk vind. Of bijvoorbeeld een doel tijdens het lopen steeds oplegt, een bepaalde route rennen en daarna steeds iets sneller.

Naast mijn werk als zelfstandig sport masseur ga ik trajecten verzorgen voor Hartlopenwerkt! voor zowel Sociale Diensten, bedrijven als het UWV

Ik ben beschikbaar voor de regio Den Bosch, Vught, Gestel, Haaren, Boxtel

Esther van Geffen

Esther van Geffen

Stappen op weg naar verandering

Mag ik me even voorstellen? Ik ben Esther van Geffen, ik hou van hardlopen en van alles wat met voeding heeft te maken. Hardlopen doe ik voor mijn plezier, niet om te winnen, maar ik wil me wèl graag verbeteren en uitdagen. Ik hou ook van alles wat met voeding te maken heeft. Koken, kopen, eten, en het effect van voeding op je lichaam. En daar kan ik uren over praten.

Ik werk als gecertificeerd leefstijlcoach en heb een licentie om de GLI CooL te mogen uitvoeren. Als coach breng ik graag mensen in beweging. Letterlijk en figuurlijk. Door te bewegen worden je hersenen actiever en creatiever. Je komt sneller bij de kern en bedenkt makkelijker verschillende oplossingen. En wat misschien nog veel belangrijker is: bewegen is leuk! Het is heerlijk om buiten in de natuur te zijn en je komt altijd met meer energie en een positieve mindset thuis.

Mijn trainingen zijn altijd buiten in de natuur en bestaan uit hardlopen, wandelen of oefeningen doen. Of een combinatie hiervan. Maar net wat past bij het doel en conditie.

Mijn werkgebied is regio Eindhoven.

Matthijs Hulsbosch

Matthijs Hulsbosch

Persoonlijke groei door voeding & beweging

Positief, energiek, milieubewust en vol levensenergie! Kernwaarden die op mij van toepassing zijn. Ik leef vanuit een holistische kijk op de wereld met respect en aandacht voor ieder mens, dier en de natuur. Ik probeer elke dag mijn footprint zo klein mogelijk te houden en positief bij te dragen aan het herstel van de aarde waarop we met elkaar leven.

Als transgenderman weet ik hoe het voelt om niet goed in je lijf te zitten en daardoor niet in je levenskracht te staan. Door het maken van de juiste keuzes en regie te pakken over mijn levenspad ben ik nu in balans en sta ik volop in mijn levenskracht. 

Hardlopen heeft me letterlijk in beweging gebracht zowel op mentaal als fysiek gebied.  

Ik ben altijd al een sporter geweest, waarbij ik me in de periode van mijn transitie steeds meer heb toegelegd op het ultralopen. De lange tijd die je doorbrengt in de natuur, alleen met jezelf zijn of soms in het gezelschap van anderen heeft me uit mijn hoofd en in mijn lijf gebracht. Daarnaast helpt gezonde plantaardige voeding om met energie en balans door het leven te gaan.  

Mijn doel is om mensen in verbinding te laten komen met zichzelf. Om grip te krijgen op levenskeuzes en regie te nemen. Om op een gezonde manier in balans te komen en vol trots naar het leven te kijken. Ik coach en faciliteer door een stuk mee te lopen op deze reis.  

Als gecertificeerd Running therapeut en wandelcoach bied ik maatwerktrajecten aan in het gebied tussen ‘s-Hertogenbosch en Eindhoven. Als gecertificeerd Natuurvoedingsadviseur kan ik tijdens de trajecten ook meedenken wat gezonde voeding voor je kan betekenen. 

Jantine Reijmers

Jantine Reijmers

Ik wens iedereen een stressarme wereld, vol levensvreugde en persoonlijke ontwikkeling.

Mijn naam is Jantine Reijmers en ik stel me graag even aan je voor:

Balans is belangrijk in mijn leven. Ik vind het heerlijk om eens lekker over mijn grenzen heen te gaan, maar sla ik hierin door dan ervaar ik stress. Het vinden van balans in onze samenleving is een uitdaging. Dit fascineert me enorm. Waar vinden we nu die balans? Ik heb het antwoord gevonden in vitaliteit. 

Beweging is een belangrijk onderdeel binnen de 6 pijlers van vitaliteit. Hardlopen en wandelen zijn geweldige vormen van hiervan. Ze zorgen voor een positief gevoel over jezelf, het remt de aanmaak van het stresshormoon en ze maken je fitter. 

Naast de trajecten die ik doe voor Hartlopenwerkt! ben ik werkzaam als vitaliteit coach. Ik ben gespecialiseerd in het voorkomen en verhelpen van stress & burnout klachten en ik begeleid mensen op hun weg naar blijvende gedragsverandering. Dit alles doe ik in de vorm van actieve coaching. Zo kom je uit je hoofd en in je gevoel. Een heerlijk verfrissende en leuke manier om te ontdekken of je huidige levensstijl nog wel bij je past. 

Over hoe jij je leven leeft heb ik geen oordeel maar ik ben wel nieuwsgierig. Mijn coaching stijl wordt als confronterend omschreven maar is altijd in goede harmonie met wat jij nodig hebt. Ik zal meebuigen daar waar nodig maar zal het niet uit de weg gaan scherpe vragen te stellen.

Ik kijk ernaar uit je te ontmoeten en samen in beweging te komen. 

Maike Roos

Maike Roos

Coachen, begeleiden en het helpen van mensen is waar ik energie van krijg!

Even voorstellen: Mijn naam is Maike Roos, enthousiast, sociaal, leergierig en een enorme sportieveling. Ik ben een ervaren lesgever en coach op het gebied van sport- en bewegen.

Sporten in de natuur doe ik graag, zoals trailrunning, wandelen (met de hond), surfen, roeien en suppen. Crossfit en Strongfit geven mij voldoening op het gebied van kracht- en conditiesport, waarbij ik als beoefenaar mijzelf steeds meer ben gaan verdiepen om er uiteindelijk grotendeels mijn werk van te maken. 

Op dit moment ben ik in opleiding als psychodynamisch therapeut, dit geeft mijn werkzaamheden extra diepgang wat ik zie als een mooie aanvulling. 

Naast mijn werkzaamheden in de sport en mijn eigen ‘gesport’, word ik erg blij van uitjes met vrienden en familie en ben ik graag in de natuur. 

Werkzaam omgeving Nijmegen, Berg en Dal

Kirsten de Kluijs

Kirsten de Kluijs

Wat je nodig hebt is buiten en elkaar!

Als kind was ik altijd buiten, het liefste nodigde ik familie en vrienden uit voor een Sportspektakel met zelfgebouwde trajecten en hindernissen in de tuin, waar ik iedereen enthousiast met allerlei opdrachten doorheen leidde. 

De passie om met mensen, sport en hun gezondheid te werken is altijd gebleven…

Naast mijn ervaring in basis en speciaal onderwijs heb ik verschillende opleidingen in de Sport en Sportverzorging gevolgd zoals Sportmassage, Sporttraumatologie, Sport EHBO, Aerobics-en Fitness instructrice, Kliminstructrice, Hockeytrainster, Bootcampinstructrice en Powerwalkinstructrice.

Ik verzorg al jaren met veel plezier buitensportlessen aan volwassenen en kinderen zoals Powerwalking en Bootcamps.

Samen maken we er elke les weer een mooi en fijn moment van!

Mijn Missie mensen laten ervaren hoe je simpel aan je gezondheid kan werken

Door  bewegen en buiten zijn.

Ik wil graag de mensen  laten voelen dat er meer rust en ruimte komt in het hoofd en lijf door simpelweg meer stappen te gaan maken.

Ik ben beschikbaar voor de regio Tilburg, Berkel-Enschot, Udenhout.

Hans van Vught

Hans van Vught

‘Grote veranderingen gaan in kleine stappen’

En samen zetten we die eerste stap!

Als gezondheidsprofessional bied ik maatwerktrajecten aan op het gebied van sport, vitaliteit en algeheel welzijn. Dat doe ik als personal trainer & coach waarbij ik dagelijks mensen begeleid naar een gezonder, vitaler en evenwichtiger leven. 

Mijn benadering is vanuit een ‘mindful’ methode gericht op het ‘bewuster leven en beleven’.

Meer in balans zijn met jezelf waardoor je anders om kan gaan met dagelijkse factoren zoals stress, gedachten, emoties, situaties en omstandigheden.

Ik geloof namelijk dat als je fysiek, mentaal en emotioneel in balans bent, je positiever, evenwichtiger en krachtiger in het leven staat. En daarmee de wereld voor jezelf en voor anderen een stuk mooier maakt!

Mijn specialisaties

  • Gezondheid & vitaliteit
  • Kracht- & conditietraining
  • Leefstijl coaching
  • Mindset & gedragsverandering
  • Voedingsadvies

Ik ben werkzaam in de regio Schijndel, Sint-Oedenrode, Veghel, Boxtel, Sint-Michielsgestel, Vught en ’s-Hertogenbosch.

Gert

Gert van den Berg

Altijd bezig

Vanuit mijn jeugd hebben mijn sportieve ambities vooral binnen voetbal gelegen en ben ik pas later gaan hardlopen. Ik heb daarbij zo’n beetje alles gelopen van 5 km tot diverse marathons.

Tot 2020 heb ik, gedurende 20 jaar looptraining gegeven bij diverse atletiekverenigingen. Ik heb in deze periode diverse opleidingen gevolgd bij de Atletiekunie, o.a. op Papendal trainer coach-B en specialisatie MILA.

Ik ben echt altijd bezig, zowel sportief (lopen, mountainbike, racefiets), als in en rondom het huis. Ook erop uit met de honden is iets wat ik graag doe. Vanuit mijn werkzame leven neem ik de ervaring als leidinggevende mee, waarbij de coachende rol een belangrijk onderdeel is. Nog steeds vind ik het een uitdaging om anderen te motiveren en helpen om tot bijzondere prestaties te komen, met name op het gebied van wandelen en har(t)lopen.

Ik ga trajecten verzorgen voor Hartlopenwerkt, voor zowel Sociale Diensten, bedrijven als het UWV.

Ik ben beschikbaar voor de regio Waalwijk, Tilburg, Breda.

Nathalie

Nathalie van der Veeken

Pas als er ruimte is kun je in beweging komen

Als coach help ik je om door fysiek te bewegen ook mentaal (meer) in beweging te komen. Dat alles lekker in de buitenlucht! Het ervaren van ruimte en vertrouwen vind ik daarin heel belangrijk. Ruimte om te kunnen vallen en opstaan en om te (leren) zijn wie je bent. En ook letterlijk ruimte te voelen in de natuur. Waar je naartoe beweegt en in welk tempo bepaal je zelf. Ik sta naast je in de stappen die je zet en help waar het kan met mijn kennis, ervaring en door het inzetten van mijn netwerk.

Jarenlang heb ik mezelf als a-sportief beschouwd. Een enkele opwelling om te gaan rennen werd al snel gestaakt als ik, na een klein blokje om, zwetend (bah!) met steken in mijn zij en met een rood kloppend hoofd weer thuiskwam. En op de bank stak ik maar snel weer een sigaretje op.

De omslag kwam pas echt toen ik zelf moeder werd. Toen lukte het me wel om te stoppen met roken. Ik begon met hardlopen en het was zo fijn om te merken dat ik me niet alleen fysiek, maar ook mentaal steeds beter ging voelen. Een hoogtepunt was het lopen van de marathon van Rotterdam, want dat had ik echt nooit voor mogelijk gehouden.

Als coach heb ik jarenlange ervaring in het begeleiden en ondersteunen van mensen op allerlei vlakken. Eerst als maatschappelijk werker, later als manager bij een welzijnsinstelling. Ook heb ik in de afgelopen jaren verschillende projecten opgezet die mensen in kwetsbare omstandigheden ondersteunen in hun ontwikkeling richting de arbeidsmarkt. Als ook projecten gericht op het verbeteren van gezondheidsvaardigheden.

Werkgebied: Nijmegen e.o.

Carole Sannen

Carole Sannen

Jouw mentale gezondheid is net zo belangrijk als fysieke gezondheid.

Net als iedereen heb ik ook een (metaforische) rugzak gevuld met tegenslagen, diepte punten en obstakels. Het is even een zoektocht geweest, maar ik kan inmiddels met gepaste trots zeggen dat ik veel te danken heb aan mijn eerste meters die ik ben gaan hardlopen. Het was zwaar, confronterend, maar o zo de moeite waard! Buiten sporten is een gouden formule!

Door mijn overweldigende ervaring heb ik mezelf om laten scholen tot outdoor sportcoach. Mijn ervaringen en kennis wilde ik graag doorgeven.

Als gecertificeerd Life Coach, Gewichtsconsulent Voeding & Beweging, expertise eetstoornissen en Outdoor Bootcamp expert heb ik maar 1 doel, en dat is zoveel mogelijk mensen te laten zien dat een gezonde leefstijl binnen hardbereik is. 

 Op een ontspannen en gezellige manier gaan we samen op zoek naar jouw kracht. Ik neem je mee de natuur in en laat je ervaren hoe het is om in de buiten ucht te sporten. We gaan kijken welke bewegingscombinatie bij je past en zo werken we naar je doel.

 Mijn manier van trainen varieert van (sportief) wandelen, hardlopen, bootcampen of een combinatie hiervan.

Ik help je graag. Wie weet tot snel! 

Regio Veghel, Boxtel, Den Bosch

Anke Philipsen

Anke Philipsen

Wat heeft mijn leven een omslag gemaakt toen ik in 2019 thuis kwam te zitten met een burn-out. 

Altijd het beste zien in anderen, maar kritisch zijn naar mezelf. De bevestiging zoeken in mijn omgeving, daarentegen moeite om te vertrouwen op mezelf. Gelukkig heb ik hier hulp bij gekregen, door met mijn onzekerheden naar buiten te komen, maar ook door letterlijk naar buiten te gaan.

Mijn naam is Anke Philipsen. Ik ben werkzaam als Stress- en burn-out coach en Mental coach. Het intrigeert me hoe het mentale, emotionele en fysieke met elkaar verbonden is. Hoe het elkaar op z’n beurt, zowel positief als negatief, kan beïnvloeden. Daarom zal ik altijd alle aspecten met elkaar in contact laten komen, door naar buiten te gaan; wandelen en hardlopen. Maar ook door in gesprek te gaan en te ervaren en voelen. 

Want ook ik zelf heb het voorrecht gehad om te ervaren. Ik heb mogen ervaren wat bewegen in de buitenlucht voor je kan betekenen, wat het los kan maken, maar zeker hoe het me heeft weten te versterken. Weer bij jezelf kunnen komen, op jezelf mogen vertrouwen en met stevigheid een pad te kiezen voor je toekomst. Dit is iets waar ik dagelijks anderen, met mijn volste passie, in begeleid.  

Eric Verschut

Eric Verschut

Breed inzetbaar

Mijn naam is Eric Verschut 57 jaar getrouwd met Petra en samen hebben we 3 heerlijke kinderen en zijn we trotse grootouders. We wonen in Loon op Zand.

Ik heb de sportacademie in Tilburg met succes afgerond-heel lang geleden- en ben sindsdien gym docent. Inmiddels mag ik me ook leefstijlcoach noemen

Door persoonlijke omstandigheden en omdat ik het erg fijn en leuk vind om mensen te helpen en coachen ben ik ruim 5 jaar geleden, naast mijn werk, begonnen met coaching op maat.

Voor het coachen, wat ik graag samen met jou bepaal en inricht,  maak ik graag gebruik van de prachtige omgeving rondom Tilburg, Loon op zand e.o. in de vorm van  (hard) lopen/ sportief wandelen, mountainbiken en andere vormen van bewegen om zo maatwerk te kunnen leveren

Wie weet mag ik ook jouw binnenkort coachen en helpen je doel(en) te bereiken!!

 

Esther Croes

Esther Croes

Vergroot je bewustzijn en neem de regie over eigen leven

Met de nodige dosis humor en energie begeleid ik mensen op hun unieke weg naar bewustwording en persoonlijke ontwikkeling. Ik laat mensen ervaren hoe het is om meer vanuit het hart te leven in plaats vanuit het hoofd. 

Ik werk met de kracht van de adem, cognitieve gedragstherapie (Mindfulness), NLP, wandel coaching, yoga en meditatie.

Na mijn zwangerschap kreeg ik last van de ziekte van Graves, een auto-immuunziekte. Door mezelf in de spiegel aan te kijken en JA te zeggen tegen alle obstakels die ik tegenkwam, ontdekte ik een enorme kracht in mezelf. 

Van angst naar vertrouwen

Van denken naar voelen,

Van controle naar overgave,

Van hoofd naar hart.

Ik gun het iedereen om deze wijsheid te ontdekken, zodat je de regie weer in eigen hand kunt nemen. 

Ik werk in de regio Tilburg, Breda en omstreken

 

Robin Verbeek

Robin Versteijnen-Verbeek

Mijn naam is Robin Versteijnen-Verbeek. Samen met mijn man en zoontje woonachtig in het mooie Middelbeers, Noord-Brabant. Hier runnen wij onze paardenstal, waar wij paarden en pony’s trainen en verkopen. Ook wij zijn lekker veel buiten dus!

Binnen het team van Hartlopenwerkt! ben ik werkzaam als administratief medewerkster. Hoe mooi is het om verschillende casussen te lezen om vervolgens alle positieve resultaten bij deze deelnemers voorbij te zien komen!

Geweldig wat beweging en frisse lucht bij een mens, tussen de oren kan doen!

Ik ben bereikbaar via info@hartlopenwerkt.nl

Femke Faasse

Femke Faasse

Bewegen in de buitenlucht

Femke heeft ontzettend mooie trajecten verzorgd voor Hartlopenwerkt! maar heeft besloten om voor een langere periode te gaan reizen met haar gezin.

Heel jammer voor ons maar heel gaaf voor hen. Making Memories!

Wij van team Hartlopenwerkt! wensen haar en haar gezin een geweldig mooie tijd en hopen dat zij bij terugkomst, weer onderdeel van ons team gaat worden.

Goeie reis lieve Femke <3