Hartlopenwerkt!

Ons Team

Ons Team - Hartlopenwerkt!

Niet alleen!

Uiteraard kan ik al die mooie trajecten niet helemaal alleen verzorgen. Om de kwaliteit te kunnen blijven garanderen werk ik met een aantal fantastische trainers samen.

Allemaal toppers die zowel groeps als individuele trajecten verzorgen.

Hieronder zie je in welke regio zij werken en welke vormen van trainen zij aanbieden.

Simone Verbeek-Hulsbosch

Simone Verbeek -Hulsbosch

Respect voor mens, dier en de natuur

Ik heb het geluk gehad te ervaren wat hardlopen voor je kan betekenen. Van zware  roker en altijd moe naar marathonloper vraagt wel iets van je. Vanaf de eerste meter die ik hard liep was ik constant in strijd met mezelf maar heb ik de beren op de weg uiteindelijk verslagen en ben een ontwikkeling in gegaan die ik iedereen gun.

Mijn doel is zoveel mogelijk mensen laten ervaren hoe sterk ze echt zijn! Mensen weer trots laten zijn op zichzelf, positief naar zichzelf laten kijken en een stukje bij te dragen aan een gelukkiger en gezonder leven. Dat is wat ik te bieden heb, hier ben ik goed in!

Mijn trainingen bestaan uit hardlopen en/of sportief wandelen in een ruim gebied tussen Den Bosch-Nijmegen-Valkenswaard-Eindhoven-Helmond-Weert-Tilburg-Breda-Zaltbommel-Oss….

Respect voor mens, dier en de natuur

Respect en aandacht voor ieder mens, dier en de natuur is de basis voor alles wat ik doe in mijn leven. Omdat ik het heel erg belangrijk vind te kunnen blijven genieten van (hardlopen in) de natuur en dat dit ook mogelijk blijft voor de generaties na ons ben ik veganistisch gaan leven.

Op de trainingen heeft het geen effect maar kom ik op gesprek, neem ik zelf plantaardige koffiemelk mee voor in mijn koffie!

Marleen Frunt-van den Akker

Marleen Frunt-van den Akker

Door weer en wind naar buiten

Ik ben Marleen Frunt-van den Akker en mijn hele leven al actief sporter. Ik ben erg geïnteresseerd in de psyche van de mens en vooral in het effect dat duursporten, en specifiek hardlopen heeft op ons welzijn.

Ik werk als trainer/coach, ben gecertificeerd Running therapeut en heb een KNAU-licentie (Zelfstandig looptrainer). Ik geef Personal Training en werk veel met hardloop- en wandelgroepen.

Zelf beleef ik enorm veel plezier aan het hardlopen: door weer en wind naar buiten om altijd met een voldaan gevoel weer thuis te komen.

Ik heb veel ervaring in het trainen van lopers die somberheid ervaren, burn out zijn, rouwen of in een behandeltraject voor kanker zitten. Iedere loper ervaart en beleeft het proces waarin hij/zij zit op een unieke manier maar er is één gemeenschappelijke deler: bewegen helpt! Als trainer ondersteun ik je daarbij, ik neem je mee en laat je niet los. Samen lopen we elke meter en ik maak voor iedereen een passend programma.

Mijn maatwerktrajecten bied ik aan in het gebied tussen Nijmegen en Den Bosch.

Naast hardloper ben ik ook voorzitter van een filmhuis, speel trombone in een orkest en ga ik meerdere keren per jaar naar Zuid-Afrika om training te geven in een Township in Plettenberg Bay.

*Marleen is één van de trainers die ondersteuning biedt tijdens of na kanker!

Femke Faasse

Thieu van der Lee

Altijd in ontwikkeling

Jong, enthousiast, sportief en vol levensenergie! Dit zijn de kernwoorden die op mij van toepassing zijn. Mijn naam is Thieu. Geboren en getogen in Nistelrode. Ik sport met mensen die, om verschillende redenen uit balans zijn geraakt.

Mijn basis ligt in de bossen waar ik een combinatie aanbied van;

  • Wandelen
  • Hardlopen
  • Bootcampen
  • Mountainbiken
  • Wielrennen

Tijdens de intake bepalen we wat de wensen en vragen zijn en koppelen daar een haalbaar doel aan. Plezier en vertrouwen staan hierbij altijd voorop!

Naast mijn werk ben ik altijd in ontwikkeling. Ik volg een opleiding tot vitaliteitscoach en binnenkort start ik een opleiding tot ademcoach. Een combinatie van al deze factoren kan het groeiproces enorm vergroten.

Ik woon in de Maashorst tegen de bossen aan. Veel grond met een mooie moestuin en een aantal kippen. Ik heb een passie voor natuur en zelfvoorzienend leven. Omdat mijn focus ligt op een natuurlijke, gezonde lifestyle vindt ik het ook belangrijk om dit te leven.

Ik ben reislustig, maar ook een echt sportmens; klimsport, mountainbiken, hardlopen en nog veel meer. Daarnaast besteed ik mijn vrije tijd aan schaken, puzzelen, lezen en uiteraard lekker tijd doorbrengen met mijn vriendinnetje.

 Mijn werkgebied is in de driehoek Eindhoven – Nijmegen – Den Bosch.

Brenda Bijl

Brenda de Bijl

Op een persoonlijke manier naar de gewenste doelen

Ik ben Brenda de Bijl en ‘ik help mensen om weer in staat te zijn om in verbinding te komen met je lichaam en een positievere mindset’

‘Vaardigheden ontwikkelen zich als een spier, hoe meer je ze gebruik hoe sterker ze worden’

Mijn doel is om mensen weer in verbinding te laten komen met zichzelf. Om weer gelukkiger te zijn met hun lichaam. Om ze te laten ervaren hoe het is om weer trots op jezelf te kunnen zijn. Ik coach mensen naar een gezonder leven en mag een inspirator zijn.

Door Hardloop, Sportief wandeltrainingen en personal bootcamp in te zetten werk ik op individuele wijze en op een zeer persoonlijke manier naar gewenste doelen.

Kennis / Ervaring
Met mijn opleiding tot voedingscoach en bootcamptrainer in 2017 heb ik inmiddels de nodige ervaring opgedaan in het individueel coachen.  Ik zie lekkere maar gezondere voeding en voldoende beweging als waardevol om goed voor jezelf te zorgen en dit in te zetten voor meer energie en kwaliteit van leven.

Natuur
De natuur staat centraal in mijn leven. Ik ben graag buiten en ben dol op de natuur en dieren. Het buiten zijn, buiten sporten of coachen staat dan ook voorop in mijn begeleiding. Ik ben van mening dat je niet zonder de natuur kunt als mens. Bewegen in de natuur heeft zoveel mooie voordelen om in te zetten tijdens de trainingssessies.

 ‘Denken en Voelen gebeurt altijd in, met en door het lichaam’

Ik ben werkzaam in Noord-Brabant in de regio’s: Den-Bosch, Vught, Haaren, Tilburg, Waalwijk, Meierijstad en Boxtel

Astrid Beumer-Kortbeek

Astrid Beumer-Kortbeek

Een echt buitenmens

Tot 2 jaar geleden heb ik, vanaf mijn 16e atletiektraining gegeven aan de jeugd. Nu geef ik ook nog training op invalbasis. In de buitensport heb ik vooral les gegeven in klimmen, kanoën, mountainbiken, speleologie, oriëntatie tochten, skiën en van alles en nog wat.

Ik ben echt een buitenmens. Een sportschool trekt mij totaal niet. Ik sport en beweeg graag maar met wat voor handen is, boom, boomstam, hekje. Ik wandel graag en fiets graag.

Verder een hardloper die vooral de minutenloopjes leuk vind. Of bijvoorbeeld een doel tijdens het lopen steeds oplegt, een bepaalde route rennen en daarna steeds iets sneller.

Naast mijn werk als zelfstandig sport masseur ga ik trajecten verzorgen voor Hartlopenwerkt! voor zowel Sociale Diensten, bedrijven als het UWV

Ik ben beschikbaar voor de regio Den Bosch, Vught, Gestel, Haaren, Boxtel

Esther van Geffen

Esther van Geffen

Stappen op weg naar verandering

Mag ik me even voorstellen? Ik ben Esther van Geffen, ik hou van hardlopen en van alles wat met voeding heeft te maken. Hardlopen doe ik voor mijn plezier, niet om te winnen, maar ik wil me wèl graag verbeteren en uitdagen. Ik hou ook van alles wat met voeding te maken heeft. Koken, kopen, eten, en het effect van voeding op je lichaam. En daar kan ik uren over praten.

Ik werk als gecertificeerd leefstijlcoach en heb een licentie om de GLI CooL te mogen uitvoeren. Als coach breng ik graag mensen in beweging. Letterlijk en figuurlijk. Door te bewegen worden je hersenen actiever en creatiever. Je komt sneller bij de kern en bedenkt makkelijker verschillende oplossingen. En wat misschien nog veel belangrijker is: bewegen is leuk! Het is heerlijk om buiten in de natuur te zijn en je komt altijd met meer energie en een positieve mindset thuis.

Mijn trainingen zijn altijd buiten in de natuur en bestaan uit hardlopen, wandelen of oefeningen doen. Of een combinatie hiervan. Maar net wat past bij het doel en conditie.

Matthijs Hulsbosch

Matthijs Hulsbosch

Persoonlijke groei door voeding & beweging

Positief, energiek, milieubewust en vol levensenergie! Kernwaarden die op mij van toepassing zijn. Ik leef vanuit een holistische kijk op de wereld met respect en aandacht voor ieder mens, dier en de natuur. Ik probeer elke dag mijn footprint zo klein mogelijk te houden en positief bij te dragen aan het herstel van de aarde waarop we met elkaar leven.

Als transgenderman weet ik hoe het voelt om niet goed in je lijf te zitten en daardoor niet in je levenskracht te staan. Door het maken van de juiste keuzes en regie te pakken over mijn levenspad ben ik nu in balans en sta ik volop in mijn levenskracht. 

Hardlopen heeft me letterlijk in beweging gebracht zowel op mentaal als fysiek gebied.  

Ik ben altijd al een sporter geweest, waarbij ik me in de periode van mijn transitie steeds meer heb toegelegd op het ultralopen. De lange tijd die je doorbrengt in de natuur, alleen met jezelf zijn of soms in het gezelschap van anderen heeft me uit mijn hoofd en in mijn lijf gebracht. Daarnaast helpt gezonde plantaardige voeding om met energie en balans door het leven te gaan.  

Mijn doel is om mensen in verbinding te laten komen met zichzelf. Om grip te krijgen op levenskeuzes en regie te nemen. Om op een gezonde manier in balans te komen en vol trots naar het leven te kijken. Ik coach en faciliteer door een stuk mee te lopen op deze reis.  

Als gecertificeerd Running therapeut en wandelcoach bied ik maatwerktrajecten aan in het gebied tussen ‘s-Hertogenbosch en Eindhoven. Als gecertificeerd Natuurvoedingsadviseur kan ik tijdens de trajecten ook meedenken wat gezonde voeding voor je kan betekenen. 

Jantine Reijmers

Jantine Reijmers

Ik wens iedereen een stressarme wereld, vol levensvreugde en persoonlijke ontwikkeling.

Mijn naam is Jantine Reijmers en ik stel me graag even aan je voor:

Balans is belangrijk in mijn leven. Ik vind het heerlijk om eens lekker over mijn grenzen heen te gaan, maar sla ik hierin door dan ervaar ik stress. Het vinden van balans in onze samenleving is een uitdaging. Dit fascineert me enorm. Waar vinden we nu die balans? Ik heb het antwoord gevonden in vitaliteit. 

Beweging is een belangrijk onderdeel binnen de 6 pijlers van vitaliteit. Hardlopen en wandelen zijn geweldige vormen van hiervan. Ze zorgen voor een positief gevoel over jezelf, het remt de aanmaak van het stresshormoon en ze maken je fitter. 

Naast de trajecten die ik doe voor Hartlopenwerkt! ben ik werkzaam als vitaliteit coach. Ik ben gespecialiseerd in het voorkomen en verhelpen van stress & burnout klachten en ik begeleid mensen op hun weg naar blijvende gedragsverandering. Dit alles doe ik in de vorm van actieve coaching. Zo kom je uit je hoofd en in je gevoel. Een heerlijk verfrissende en leuke manier om te ontdekken of je huidige levensstijl nog wel bij je past. 

Over hoe jij je leven leeft heb ik geen oordeel maar ik ben wel nieuwsgierig. Mijn coaching stijl wordt als confronterend omschreven maar is altijd in goede harmonie met wat jij nodig hebt. Ik zal meebuigen daar waar nodig maar zal het niet uit de weg gaan scherpe vragen te stellen.

Ik kijk ernaar uit je te ontmoeten en samen in beweging te komen. 

Femke Faasse

Femke Faasse

Bewegen in de buitenlucht

Femke heeft ontzettend mooie trajecten verzorgd voor Hartlopenwerkt! maar heeft besloten om voor een langere periode te gaan reizen met haar gezin.

Heel jammer voor ons maar heel gaaf voor hen. Making Memories!

Wij van team Hartlopenwerkt! wensen haar en haar gezin een geweldig mooie tijd en hopen dat zij bij terugkomst, weer onderdeel van ons team gaat worden.

Goeie reis lieve Femke <3