Hartlopenwerkt!

voor Particulieren – RunningTherapie

Voor particulieren - Runningtherapie

Verbeteren van psychische en fysieke conditie

Bij Running Therapie maken we gebruik van hardlopen om zowel de psychische als fysieke conditie te verbeteren.

Door het hardlopen en maak je endorfine aan. Dit zorgt er voor dat je je beter gaat voelen. Het opbouwen van conditie zorgt voor trots en meer energie. Dingen die nodig zijn om het leven weer wat leuker te maken.

Running Therapie bij Hartlopenwerkt! is altijd een individueel traject wat, in overleg, maximaal 14 weken duurt.

We starten met 2 maal per week samen trainen en bouwen uiteindelijk af naar 1 maal per week samen en 1 maal zelf. Tijdens de trainingen bespreken we de onderwerpen die jou bezighouden en waar je iets mee wilt. Ook bepalen we samen jouw sportieve doel en jij gaat aangeven wat jouw persoonlijke doel is.

Ook voor mensen met een hele slechte conditie door ziekte of na een burn out kunnen gebruik maken van Running Therapie. Iedere training zal aangepast worden aan jouw mogelijkheden. Eventueel kunnen we Sportief wandelen inzetten als trainingsvorm.

De trajecten van Hartlopenwerkt! zijn altijd maatwerk en worden ingezet bij:

9

Depressie

9

Burn-out klachten en het voorkomen van Burn-out

9

Overgewicht

9

Rouwverwerking

9

Stress (zowel op werk als privé situatie)

9

Herstel na een psychose

9

Kenmerken van borderline

9

Na een verslaving

9

Of gewoon tijd voor jezelf!

Hartlopenwerkt! Running Therapie

Running Therapie iets voor jou?

Running Therapie wordt ook door werkgevers ingezet om uitval te voorkomen en te zorgen voor duurzame inzetbaarheid.

Wil je weten wat Running Therapie voor jou kan doen en of werkgever of uitkeringsinstantie betaald?

Neem contact met me op via het contactformulier.

Ik ben trots!!

“Heb het traject van Hartlopenwerkt als uitstekend ervaren. Het traject heeft me enorm geholpen om mezelf te laten ontdekken en te laten inzien wat ik allemaal nog meer kan en waar ik lichamelijk toe in staat ben. Ik heb hierdoor meer zelfvertrouwen gekregen en ben me mentaal sterker gaan voelen. Ik heb het gevoel gekregen meer aan te kunnen, zowel lichamelijk als psychisch. Het mentaal welbevinden en de acceptatie van mezelf als persoon is hierdoor vooral sterk verbeterd. Dankzij dit traject heb ik ook mijn conditie verbeterd, sportief en mentaal grenzen verlegd, kleine doelen kunnen stellen en ze met succes kunnen volbrengen. De persoonlijke benadering en het onderlinge contact waren prima; heb veel kunnen leren, de communicatie was duidelijk en helder, heb veel gedachtes kunnen uitwisselen, er was altijd ruimte voor vragen en er waren geen hoge verwachtingen. Het was een prettige samenwerking met een geweldig resultaat waar ik nog lang profijt van ga hebben.”