Hartlopenwerkt!

voor UWV – het Werkfittraject & Modulaire dienstverlening

Werkfittraject

De eerste stap naar…

Bij burn-out, spanning of stress klachten of na verlies, scheiding of bij herstel na ziekte weer de eerste stap maken?

Vanuit Hartlopenwerkt! bieden we je maatwerk aan en “lopen” we een stukje met je mee.

Voor deelnemers

Bij burn-out, spanning of stress klachten of na verlies, scheiding of bij herstel na ziekte weer de eerste stap maken?

Vanuit Hartlopenwerkt! bieden we je maatwerk aan en “lopen” we een stukje met je mee.

We sporten altijd buiten en je zal ervaren wat dit voor positief effect heeft op jouw conditie, gevoel en psyche.. Vandaaruit gaan we kijken hoe je deze kracht, energie en trots toe kunt passen in je dagelijks leven.

Alle trajecten zijn ondersteunend aan;

9

Herstel na verslaving

9

Rouwverwerking

9

Psychische klachten

9

Angststoornissen

9

Herstel na een psychose

9

Overgewicht

Voor UWV

Inmiddels hebben we een behoorlijk aantal deelnemers van het UWV, de sociale dienst en diverse organisaties in traject gehad voor ondersteuning bij  herstel na verslaving, psychose of bij rouw. Wil je weten of een traject van Hartlopenwerkt! past bij de kandidaat die jij voor ogen hebt? Neem contact met ons op. We kunnen een vrijblijvende wandel intake of 3 gesprek inplannen samen met de kandidaat om dit te bespreken. Zoals hieronder beschreven zal de wandel intake plaatsvinden op een locatie die passend is voor de deelnemer.

9

Re-integratie

9

Outplacement

9

Activering

9

2de spoor trajecten

9

Het voorkomen van uitval op werk

Uiteraard verzorgen we alle trainingen Corona Proof!

Hartlopenwerkt! Simone Verbeek

De eerste stap naar… jouw doel!

UWV biedt zowel het Werkfit traject als Modulaire dienstverlening aan voor de periode van enkele maanden tot een jaar. Dit is deels afhankelijk van jouw uitkeringssituatie. Het Werkfit traject is zowel voor WW, Ziektewet, WIA als Wajong aan te vragen.

 

De locatie?

We kunnen trainen vanaf jouw adres, een park of andere locatie in de buurt. Soms is het makkelijker om ergens anders af te spreken maar dit gaat altijd in overleg met jou. Kijk bij Ons Team wie in jouw regio beschikbaar is.

Wil je meer informatie, neem contact op via nummer 0650 525269 of via de contactpagina.

“Ik ben in beweging gekomen, en niet meer te stoppen.”

In 2017 is mijn 2e dochtertje vrij plotseling overleden, hierdoor kwam ik in de ziektewet terecht. Vanuit het UWV mocht ik gaan re-integreren na deze ziektewet periode en mijn UWV adviseur droeg Simone en 4 klassieke bureaus voor waarmee ik aan de slag kon. Mijn vraag lag niet op het solliciteren, maar allereerst om het leven weer vol aan te durven kijken, en vooral om mijn kinderen “los” te durven laten na wat ons overkomen is. 

Ik probeerde zelf al van alles, maar echt in beweging kwam ik niet…. Tot ik in 2019 met Simone aan de slag mocht. Dit voelt echt als een groot cadeau. 

Simone is oprecht, warm, heeft lef en ziet jou echt. Ze hoort niet alleen wat je zegt, maar ook wat je niet zegt en er ook is. Lukte het een training niet om te rennen, dan gingen we lopen. Maar we waren wel altijd buiten en in beweging. Door onze wekelijkse “samenwerking” kreeg ik overzicht over de “kleine” en “grote” dingen in mijn leven. Ik was in beweging en ben niet meer te stoppen. Ik werk weer in de hulpverlening (met plezier) terwijl ik nooit meer met mensen wilde werken na het overlijden van onze dochter. Ik geniet van mijn kinderen en man, ik durf ze weer los te laten en ik durf steeds beter om te kiezen voor mezelf en wat voor mij belangrijk is.

Ook voor mensen die aan het rouwen zijn, is dit echt super! Ik ben dankbaar 

C

Deelnemer Werkfittraject