Over Simone Verbeek

Mijn naam is Simone Verbeek-Hulsbosch.
Ik ben erkend hardlooptrainer, ervaringsdeskundige en een optimist!
Simone Verbeek

Geluk

Ik heb het geluk gehad te ervaren wat hardlopen voor je kan betekenen. Vanaf de eerste meter die ik hard liep was ik constant in strijd met mezelf. Aan een kant wilde ik stoppen maar aan de andere kant wist ik dat het goed voor me was. Toen ik de 5, 15  en uiteindelijk 30 kilometer aaneengesloten  kon hardlopen was ik zo ontzettend trots. Ik had dit echt nooit van mezelf verwacht. Dit heeft me doen beseffen dat ik tot veel meer in staat ben dan ik ooit voor mogelijk had gehouden en dat ik altijd zelf de keuze heb in alles wat ik doe. Stop ik of ga ik door. Ik voel me trots, enorm sterk en dankbaar dit te kunnen.

 Inmiddels heb ik mijn eerste marathon gelopen in Rotterdam april 2017 in een tijd van 4 uur en 26 minuten. Dit was voor mij de kers op de taart! 

Mijn doel is zoveel mogelijk mensen laten ervaren hoe sterk ze echt zijn! Mensen weer trots laten zijn op zichzelf, positief naar zichzelf laten kijken en een stukje bij te dragen aan een gelukkiger en gezonder leven. Dat is wat ik te bieden heb, hier ben ik goed in!

Waar ik heel blij van word, is als een iemand zegt “ik kan dat toch niet” en deze deelnemer na een paar weken al een bepaalde afstand aaneengesloten kan hardlopen. De trotse blik die je dan te zien krijg, onbetaalbaar!

Ervaring

Vanuit mijn werk als poortwachter en jobhunter bij de sociale dienst en mijn ervaring binnen de re-integratie, uitzendbureaus en als croupier heb ik een enorme berg aan mensenkennis opgedaan en inzicht gekregen in het scala aan belemmeringen, die mensen voor zichzelf opwerpen. Door mijn persoonlijke aanpak en de individuele aandacht is het mogelijk deze belemmeringen om te buigen naar positieve energie en de juiste mindset te krijgen om de volgende stap te kunnen zetten.

Respect voor mens en dier

Respect en aandacht voor ieder mens en dier is de basis voor alles wat ik doe in mijn leven. Omdat ik het heel erg belangrijk vind te kunnen blijven genieten van (hardlopen in) de natuur en dat dit ook mogelijk blijft voor de generaties na ons ben ik veganistisch gaan leven.

Op de trainingen heeft het geen effect maar kom ik op gesprek, neem ik zelf plantaardige koffiemelk mee voor in mijn koffie!

 

Hartlopenwerkt! | Molenvenseweg 1, 5261 AH  Vught | 06-50 52 52 69 | simone@hartlopenwerkt.nl

Hartlopenwerkt!
Molenvenseweg 1, 5261 AH  Vught
06-50 52 52 69
simone@hartlopenwerkt.nl