Hartlopenwerkt!

voor Particulieren – Start met Hartlopenwerkt!

Voor particulieren - Runningtherapie

Starten met hardlopen in Waalwijk

Heb jij altijd willen (leren) hardlopen maar kan je niet mee met de “gewone” startende loopgroepen omdat je lichte lichamelijke klachten hebt, overgewicht of ben je aan het herstellen van een ziekte?

Wij bieden een starters hardloopprogramma aan van 12 weken waarin we 2 keer per week, in groepsverband gaan trainen op jouw eigen niveau en tempo.

Hier kan iedereen meedoen!

Hartlopenwerkt! Running Therapie

Doe je mee?

 

Start:
Maandag 18-4-’22 en trainen vanaf dan, iedere maandag en vrijdag van 15:00 uur tot 16:00 uur

Dit startdatum gaat helaas niet door wegens te weinig deelnemers. Hou onze website in de gaten voor nieuwe data.

Locatie:
Atletiekbaan ACW66, Olympiaweg 10,5143 NA Waalwijk

Eigen bijdrage:
€50,00 (Mogelijk vergoedt via de Paswijzer)

Aanmelden:
simone@hartlopenwerkt.nl

Nog vragen?
Bel 0650 525269

Ik ben trots!!

“Heb het traject van Hartlopenwerkt als uitstekend ervaren. Het traject heeft me enorm geholpen om mezelf te laten ontdekken en te laten inzien wat ik allemaal nog meer kan en waar ik lichamelijk toe in staat ben. Ik heb hierdoor meer zelfvertrouwen gekregen en ben me mentaal sterker gaan voelen. Ik heb het gevoel gekregen meer aan te kunnen, zowel lichamelijk als psychisch. Het mentaal welbevinden en de acceptatie van mezelf als persoon is hierdoor vooral sterk verbeterd. Dankzij dit traject heb ik ook mijn conditie verbeterd, sportief en mentaal grenzen verlegd, kleine doelen kunnen stellen en ze met succes kunnen volbrengen. De persoonlijke benadering en het onderlinge contact waren prima; heb veel kunnen leren, de communicatie was duidelijk en helder, heb veel gedachtes kunnen uitwisselen, er was altijd ruimte voor vragen en er waren geen hoge verwachtingen. Het was een prettige samenwerking met een geweldig resultaat waar ik nog lang profijt van ga hebben.”